HTML

óvatos vásárló

amikor kijöttél valahonnan és legszívesebben napalmmal szórtad volna meg őket...
vagy virággal

friss hús

2008.12.23. 12:56 indeus

finom falatok volume van

én imádok enni, de két dologtól tudok kibukni, amikor kevés és drága, meg amikor drága és szar. sajnos olyan étteremből kevés van, ahol sokat adnak és még finom is. az, hogy még olcsó is legyen, már teljesen lehetetlen. hála allahnak mindig lesznek kivételek.

például egy hely a lövőház utcában (budán a mammut utcája), ahol már a nyitás óta kifogástalan a minőség, pedig úgy 4 éve megvan a hely. a papa gyrosáról van szó, ami a cukrászda (na erről majd megy egy külön post) és a kozmetikus után van 20 méterre.

ez itt balra tőlem papa. igazi szír gigolo-feje van, viszont piszok jól főz.

tovább »

szerencsére nem csak gyros van itt, hanem van gombával töltött tekert csirkehús, ami kicsit meg van piritva és elég semleges ize van, valahogy olyan, mint a vw golf. unalmas, de értékálló. amolyan megunhatatlan. azt hiszem van benne tejföl is. tényleg nem rossz. olyan elsőrandis kaja.

van maklubi, ami rizs, kevés pulykahússal, dióval és gránátalmával. ez már specifikusabb, kicsit száraz, de azért jó, főleg ha szeretjük, ahogy összeroppannak a gránátalma magok a fogunk alatt. nekem elsőre robbanópor-érzésem volt. tudjátok, az a békebeli. szerintem elég jó kaja, bár a különlegessége miatt csak ritkán fogyasztom, különben nagyon hamar megunnám.

gyros-tál pulykahúsból. ez az igazi klasszik nálam. megunhatatlan izvilág. szerintem a legjobbabb gyros egész budapesten. mindig friss zöldségből, finom rizsből (tésztával), és a megunhatatlan mondatvégi hagyma-csipős kérdéssel.

párolt spenót, fokhagymával. ez mindenhez jó. aki járt már olaszországban, esetleg rómában, az meg pláne tudja miről karattyolok. mindenképpen kipróbálásra ajánlott.

párolt, sült zöldség, tejföllel. alida kedvence : ) abszolút vegáknak, meg hús mellé sem rossz. kicsit sótlan, de az meg van az asztalokon.

ez csak izelitő, mindenkinek mustsee ez a hely. 1100HUF egy kaja, van féladag, és egész nap indiaitaxi-feeling van a helyen (blackhawk down :), jó kis szír és indiai zenék jönnek egy totál koszos cd lejátszóból, hatalmas.

a kiszolgálás csillagos tizes. ahogy sam rothstein mondta, "az osztó tudta a nevedet, hogy mit iszol, mit játszol.." ugyanez gyrosban

papa gyrosa (és egyéb finomságok) 10/10

ps: a krumpli elég zsíros

Szólj hozzá!

Címkék: meglepetes kajalda


A bejegyzés trackback címe:

https://ovatosvasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr25838325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása